Спортски игри по повод “Ден на штедење” 2023

На 28.10.2023 година по повод “Ден на штедење” се одржаа традиционалните спортски игри организирани од СФОМ.
Со позитивен дух и енергија ги одигравме овие натпревари. Како и изминатите години, идејата беше да се соберат спортски екипи од сите членки на СФОМ и да се одмерат силите во повеќе спортови: Мал фудбал, одбојка, пикадо, баскет, шах, куглање, пинг понг и тенис.

Со цел да го збогатиме колажот на натпреварувања и тимскиот дух, предлагаме годинава овој настан да го зачиниме со две активости:

Фудбалче со рачки и Падел