ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Во име на Синдикатот на финасиските организации на Македонија, претседателот на СФОМ, Бобан Ристески им го честита големиот муслимански празник Рамазан Бајрам, на сите граѓани и работници со исламска вероисповед. Во овие празнични денови на слога, заедништво и почит, сите заедно треба да продолжиме кон градење на соживот и подобро општество. Нека Ви е честит…

Read more