[table id=2 /]

Назив Дејност % на попуст Град
Лилипут дворче Водно Градинка 10.00% Скопје 075-479-543
International Kids Academy Градинка 10.00% Скопје
Друштво за услуги  Ин и Аут Преводи и курсеви за странски јазици 30.00% Скопје
Систина Офтомологија Приватна здравствена установа 15% на дијагностички прегледи и семејни пакети Скопје
ПЗУ Тиреодијагностика Приватна здравствена установа 10% Скопје
Кинезика Центар за физикална и кинезитерапија 20.00% Скопје
ПЗУ Протетика Петкови Приватна здравствена установа 20.00% Скопје
Поликлиника Дента Ес Приватна здравствена установа 15% Скопје
ПЗУ Биотек Лабараторија Приватна здравствена установа 15% (детален ценовник во sheet) Скопје – www.bioteklab.com.mk,
Салон за убавна Принцесс Салон за убавина 15.00% Скопје
Студио ЕНЕРГИ Студио за масажи и козметика 20% на ите услуги, за 10 услуги 30% Скопје
Салон за разубавување Silhouette Салон за убавина 10.00% Скопје
Топ Лук Престиж Козметичко студио 10.00% Скопје
Lumiere estetic Салон за убавина 10% Скопје
Mac Cometics Професионална козметика 20% Скопје
Anabella Парфимерии од 10 до 20 % Скопје
Мериот Спа и Фитнес 15% Скопје
Магнус Фит Магнус центар 10% Скопје- контакт 072-222-222
Фит Оне Кардио Машини, зумба, фитнес , хата, јога аеробик пилатес масаши 20% Скопје
Микс аеробик и фитнес Клуб за рекреативни групни активности 300 ден помалку од редовна Чланарина Скопје 078-441-235
Мамита Лукс ДОО Битола Продажба на спортска опрема и обувки 20% Битола- Прилеп
Scout / Nomad Спортска опрема и велосипеди од 10 до 30% Скопје
Ципа Спорт ДООЕЛ Тетово Спортска Опрема 10% и 5% на веќе снижената колекција Тетово
Д Спорт Спортска Опрема 20% Цела Македонија
Спорт Маркет Велосипеди и спортска опрема 10% Скопје
ПЕМАБ Велосипеди и спортска опрема 20% опрема,10% велосипеди Скопје
Trivex Оптика од 10% до 20% Скопје
Urban Optics Оптика од 20% до 30% Скопје-контакт 071-269-644
Оптика Инџи Диоптрија и очила за сонце од 10 до 30% Скопје
Оптика Окулиста Оптика 15% на редовна цена, 5% на намалени цени и промоции до 30%. Скопје
Сити Оптик ДОО Скопје Оптика од 10% до 20% Скопје
Филос Куманово Оптика 10% Куманово
АМСМ Регистрација на возила, автоодговоронст, зелен картон , сервис на возила од 300 до 1200ден попуст во зависност од услугите (флаер sheet) Скопје
Олимпико Акумулатори, гуми, сервисни услуги од 20 до 25% Скопје
Европа гуми Салон за гуми 27.00% Скопје
TDA Trejd Продажба на гуми 35% Скопје
Мотоцентар  Скопје Продажба на гуми 30% за кеш,20% картичка
VSK Груп ДОО Скопје Продажба на акумулатори, уље ,фарови и други делови за возила 20% на вратен стар аколуматор, 15% на уље Скопје- контакт 070-365-203
Крусел Бела техника и апарати за домаќинство од 10 до 20 % Скопје
Вивакс Бела техника и апарати за домаќинство од 10% до 25% Скопје- контакт 071-327-262
Енерго Солар ДООЕЛ Тетово Продажба и изведба на соларни системи и изведба на парно грење и системи за грење од 5% до 10% Тетово
Alpeko Изработка и продажба на PVC алуминиумски врати , прозори, комарници алуминиумски огради… 15% Скопје
Империја Шпед 98 Куманово Градежна опрема, санитарија, бои и лакови од 5% до 10% Куманово
ПИРОТЕХНИКА АС-Комерц Изведба на огномети 10% Скопје-Гостивар контакт 075/070 251-025
Авиотурс Туристички аранжмани и авио билети од 5 до 30% Скопје
Ноа Турс ДООЕЛ Скопје Туристичка агенција од 10% до 20% Скопје
Кан Агенција Туристичка агенција од 5% до 10% Куманово
Bonatti Lingerie & undreware shop 15% Скопје
LaLidya Home Постелнини 20% Скопје
B – Watch Часовници и накит 15%
МО& A Loli Shues Продажба на обувки 15%
Глечер Продажба на обувки 10% Куманово
Армариум Продажба на кошули 15% Скопје- Дебар маоло
ДОН Куманово Бутик од 10% до 15% Куманово
Шартекс-М ДООЕЛ Скопје Продажба на теписи од 5% до 15% Скопје
Myconturi Органски додатоци во исхрана 10.00% Скопје
Македонија Експорт Консалтинг tip of the week 10.00% Скопје
Фото Бимбо Фото студио за венчавки и настани 20%
Хемиско Чистење Горан Чистење станови, фотељи , теписи 50.00% Горан Скопје 070-338-008
Децимала Книговоствено Биро од 10% до 20% Скопје – контакт 078-313-713
Soho House Ресторан, здрава храна , кафе и пијалоци 15% Скопје
Vega Fresh Bar Smoothie & Juice Bar 15% Скопје
Ресторант Еквилибриум Угостителски услуги 20% Скопје
Ресторан Дион Угостителски услуги 20% Скопје
Ресторан Чун Угостителски услуги 15% Охрид
Ресторан 3-та опција Угостителски услуги 10% Скопје-контакт 074-200-875
Дистрикт-Мериот Угостителски услуги 10% Скопје
Стадиа Уранија Угостителски услуги 10% Скопје
Back Yard Lounge bar&kids area Угостителски услуги 10% Скопје
ресторан Пекинг Гарден Угостителски услуги 10% Скопје
La Terazza Угосителски услуги 20% Скопје
Пер Те Угостителски услуги 10% Скопје
Кафе Пауза Угостителски услуги и кетеринг од 10% до 20% Скопје – контакт 078-311-811
Малешевски Мерак Угоститителски услуги 10% Скопје
Гнездо Kitchen Bar Угоститителски услуги 20% Скопје
Aмигос-Мексикански ресторан Угоститителски услуги 15% Скопје
Кафе Боката Угоститителски услуги 20% Скопје
Визиана Фрателис рибен ресторан Угоститителски услуги од 5% до 10% Куманово
Визиана Карусо Угоститителски услуги од 5% до 10% Куманово
Екслузив Угоститителски услуги 5% Куманово