Ден на штедење

По повод денот на штедење се одржаа спорски иги во спортскиот центар “Форца“ на ден 02.11.2019 година. Натпреварувањето беше под подпокровителство на СФОМ и се одвиваше во повеќе дисциплини каде што силите си ги одмерија сите членки на СФОМ. Натпреварувањето заврши со прогласување и доделување на пехари на победниците и забава за сите учесници.