ПРВ “SOCIAL FRIDAY” НА ЧЛЕНОВИТЕ НА СИНДИКАТ ПРИ ХАЛКБАНК

Чест и задоволство беше да се биде дел од прекрасниот тим кој го организираше и придонесе да се оствари првиот “Social Friday” за членовите на Синдикатот при Халкбанк Искрено се надеваме дека ова ќе ја подигне свесноста кај другите компании да започнат да го воведуваат овој концепт и сите заедно ќе допринесеме за забавни петоци, мотивирани понеделници,…

Read more