“Банкарски Игри 2022” во организација на – СФОМ

Од 12-15 Мај по двегодишната пауза во хотелскиот комплекс Метропол и Белви во Охрид по 22 пат ќе се одржат “Банкарски Игри 2022” во организација на Синдикатот на работниците  од финансиски организации на Македонија – СФОМ. На игрите ќе учествуваат натпреварувачи од 12 финансиски институции кои ќе се натпреваруваат во повеќе дисциплини. Им посакуваме успех…

Read more