Банкарски Спортски Игри 2022

По двегодишна пауза поради Ковид пандемијата, во организација на Синдикатот на работниците од финансиските организации на Македонија СФОМ, во периодот од 12-15 Мај, се одржаа 22-ри Банкарски игри во Охрид. Учествуваа над 500 членови на Синдикалните организации од 12 финансиски институции кои меѓусебно се натпреваруваа во фудбал, кошарка, баскет, одбојка, пинг-понг, стрелаштво, куглање, пикадо, тенис,…

Read more