“Social Friday” – забавен петок исполнет со социјално одговорна работа за вработените во финансиските организации

Синдикатот при Халкбанк АД Скопје заедно со колегите од синдикалните организации на Комерцијална Банка АД Скопје , Шпаркасе Банка , Стопанска Банка а.д. Скопје, Стопнаска Банка АД Битола, Агенција за Супервизија на Осигурувањата, Фулм и Силк Роад Банка решија да направат позитивни промени и заедно да придонесат кон подобрување на општеството. Со заеднички сили, голема…

Read more