“Social Friday” – во соработка со @retvitniobrok

Во соработка со граѓанската иницијатива @retvitniobrok , дел од синдикалните организации на СФОМ овој пат ја покажаа својата хумана страна во насока да подарат грам среќа за бездомните и социјално загрозени лица. 👏 Со голема љубов и топлина зготвија околу 120 оброци кои ќе бидат поделени на оние на кои им се најпотребни. Со овој…

Read more