Eднодневен семинар во хотел Белви – Охрид 16.07.2022

На ден 16.07.2022 година се одржа еднодневен семинар во хотел Белви – Охрид, на кој учествуваа повеќето членки на СФОМ. На семинарот се дискутираа тековните состојби во нашата земја и регионот со осврт на економската, енергетската и здравствената криза. Посебен акцент се стави на растечката инфлација која што во нашата земја надмина двоцифрени бројки. Бидејќи…

Read more