Остварена соработка на СФОМ со ““Zepter International”

“Zepter International” е мулти-брендирана компанија која произведува, дистрибуира и продава ексклузивни, висококвалитетни и технолошки напредни производи наменети за подобрување на здравјето и квалитетот на животот, како и заштеда на пари и време. Препознатлив по своите ненадминати Masterpiece садови за правилна подготовка на здрава храна, Zepter во својата понуда веќе долги години ги поставува високите стандарди за мултифункционални апарати за…

Read more