БОФОСИЈАДА 2023

Oд 7 до 11 јуни 2023 година во Охрид членките на СФОМ Комерцијална банка АД Скопје, Народна банка на РСМ, НЛБ банка АД Скопје и Стопанска банка АД Скопје земаа учество на традиционалната манифестација на работа, спорт и културни активности во организација на БОФОС од Србија, со цел развивање пријателство меѓу учесниците и подобра деловна…

Read more