Меморандум за соработка меѓу Самостојниот синдикат на НБС и Синдикалната организација на Народната банка под покровителство на СФОМ

На 25 и 26 ноември 2023 година, во Гевгелија, Хотел Рамада Плаза се одржа работилница под наслов „How to retain employees and attract new employees: cooperation between unions and employers“, на која претседателите на синдикатите на Народната банка на Србија и Народната банка на РСМ, Марија Јовановиќ и Александра Ѓорѓиевска презентираа на темата практики и…

Read more