Раководството на Народната банка и претставниците на Синдикатот на Народната банка континуирано организира хуманитарни акции

Животот на детето е како лист хартија на кое секој човек остава трага. Народната банка подава рака кон граѓаните од ранливи категории и континуирано организира хуманитарни акции со таа цел. Раководството на Народната банка и претставниците на Синдикатот на Народната банка имаа средба со младиот математичар Амир Дестанов, Доан Сулејманоски, директор на СУГС Шаип Јусуф-Скопје,…

Read more